Камелия Воче се надява третият й брак най-накрая да е успешенКамелия Воче успя да омае един от най-добрите лекари сърдечни специалисти у нас

Камелия Воче отново ще се омъжва! Певицата, която си спечели прозвището "Пеещата готвачка" след участието си във ВИП Брадър, се надява, че най-накрая е открила мъжа на живота си, с когото да прекара старините си.

[caption id="attachment_435679" align="alignleft" width="300"]Камелия Воче Камелия Воче[/caption]

Въпросният господин е с няколко години по-възрастен от 52-годишната звезда и е сред най-изтъкнатите родни лекари, специалисти по сърдечно съдовите заболявания. Освен дългогодишен стаж в столичните болници, избраникът на Камелия Воче притежава и частна клиника от около десетина години.

Също като певицата, той вече има неуспешен опит в семейния живот зад гърба си. Господинът има един развод, както и две деца на по около 30-тина години, научиха от hotarena.net. Той обаче категорично отказва да се шуми около него и затова не придружава половинката си по светските й изяви. За разлика от предишните два пъти, този път Камелия Воче е решила, че не иска шумна и пищна сватба.

Изпълнителката смята да сбъдне дългогодишната си мечта и да се венчае на скромна церемония някъде из най-романтичните местности на Тоскана в Италия. Където да се врече във вечна вярност на третия си, да се надяваме последен, избраник. Преди него певицата беше омъжена за италианеца Маурицио, който притежаваше собствена книговезка фабрика. От него Воче ражда сина си Самуел. Двамата се развеждат, когато става ясно, че италианецът има сексуални мераци към щерката на Камелия от първия й брак - Десислава.

За първия си мъж Камелия Воче се омъжва едва на 18 години, но бракът им се разпада бързо заради пристрастеността на съпруга към чашката.