Отказах се от алкохола доброволно!

Гласувайте за статията

Винаги ми е било чудно защо трябва да позволявам на алкохола да бъда зависим от него

пиянство

Отказах се от алкохола доброволно!

Аз съм на 37 години и през по-голямата част от живота си съм имал проблеми с алкохола. Пиех много, понякога прекалявах, но не исках да призная нито пред другите, нито пред себе си, че съм зависим. А аз наистина бях зависим. В един момент си дадох сметка, че проявявам безхарактерност към нещо, което не може и не би трябвало да е по-силно от мен. Но беше. За съжаление отказването от алкохола не беше толкова лесно и не се случи толкова бързо, колкото зависимостта. Тази зависимост се случи постепенно и някак без да забележа, докато всеки един ден, особено първите дни на моето отказване, беше истинска борба.

Сега, когато споделям това с вас, се отказвам от алкохола и ще станат точно 184 дни, откакто не съм пил никакъв алкохол. Започнах отказването самостоятелно. Ползвам капките Алкофитал, които взимам от време на време. първия месец и половина ги пиех нон-стоп. Тези капки са билкови и много ми помогнаха в отказването, защото предизвикват непоносимост към алкохола. Все още съм в трудния период на отказването, но съм доволен от себе си, защото сам се амбицирах и сам постигнах тези почти 7 месеца трезвеност.

Георги Фотев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар