Не й върви с колите на Никол Станкулова

Върнаха джипа на Никол Станкулова, който бе откраднат – пише „България днес”. Макар че в България всеки знае, че задигнат ли ти колата – гориш! Шансът за щастлива развръзка е нищожен, в най-добрия случай полицаите намират возилото нарязано за скрап в двор във кв. „Филиповци” – коментира изданието. Никол Станкулова обаче не е обикновен простосмъртен. Телевизионната й слава си носи своите предимства. Красивата синоптичка получи обаждане от органите на реда в началото на седмицата с радостна вест – изчезналата кола на стойност 150 бона е намерена. В полицейското управление тя цъфна с майка си Елена, с която толкова си приличат, че са като сестри. Двете проведоха няколко телефонни разговора и благодариха на полицията за откриването на колата, но Никол Станкулова не я подкара. Телевизионерката нямаше време, бързаше за работа – пише в репортажа си изданието.

[caption id="attachment_435632" align="alignleft" width="300"]Никол Станкулова е пълно копие на майка си Елена Никол Станкулова е пълно копие на майка си Елена[/caption]

Огледът и описът на колата за състоянието, в което е намерена, се проведе само от вещите лица на полицията и застрахователната компания. Направи впечатление, че млад мъж успя да отвори ключалката на джипа за не повече от 5 секунди, след което си тръгна. Никол Станкулова отново благодари на полицаите и се затича към телевизионното студио. Странно, но синоптичката не изглеждаше никак радостна от намирането на колата. Да не би да се надяваше, че новото й гадже, един от най-богатите наследници у нас, ще й купи нова, още по-скъпа и лъскава? – пита изданието. Пред районното управление се усмихваше майка й Елена, защото именно тя се разкарва по често с Аудито из улиците. Дъщеря й продължава да се вози на другата си кола – Пежо кабриолет. Интересното е, че Елена Станкулова е служител на МВР. Тя работи като психолог в едно от столичните управления. Да не би пък това да е причината нейните колеги набързо да открият колата – питаха се в полицейските среди.