Коцето шокира всички с признанието си, отчая фенове и приятели!

Фолкаджията Константин възнамерява да слезе от сцената и да излезе в пенсия. Певецът на „Пайнер” е разредил до крайност участията си. Той си е направил сметката те да бъдат сведени максимум по пет за димитровградската компания и по едно-две от собствените му заведения. Това разкри самият той за ужас на фенове и приятели.

Той обясни намерението си с факта, че от шестнадесет години вече е на сцената и през това време участията му пред хората гонят бройката от три хиляди. Затова имал идея да си позволи да излезе в пенсия.

[caption id="attachment_435631" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето силно разочарова и дори шокира феновете си, но това е истината[/caption]

Той започна да изпълнява намерението си още в началото на тази година. След като със семейството си беше на снежните писти в Банско по време на празниците, певеца заведе фамилията си в Дубай. Там освен да релаксира сред жегите и на шопинг из скъпарските магазини, Коцето е у спял да се качи и на камила. Цялото семейство пък се любува на прекрасните плажове.

Певецът разказа още, че докато у нас температурите били отрицателни, там наистина се изпържили от жаркото слънце.

Константин се похвали, че още преди две години вече четиригодишната му дъщеря Мариана умело се справя със ските. Тя също хващала микрофона, като и „този спорт й се отдавал”. Гордият баща не бил сигурен, че това ще е пътят на дъщеря му, но на този етап това я забавлявало и тя наистина се опитвала да пее добре.

Не е тайна, че наследницата на Коцето бе обявена за най-сладкото звездно дете. Форумци и фенове на певеца са категорични, че то е едно изключително прелестно дете. Според всеобщото мнение малката принцеса на Коцето е наследила певческите умения на таткото, но красотата на прелестната съпруга на изпълнителя на „Черна роза”.