Росен Петров с неочаквани разкрития за Бареков!

Росен Петров обиден на Бареков, политикът го предал
4

Росен Петров обиден на Николай Бареков, предал го е!

Бившият партньор на Николай Бареков в партията България без цензура Росен Петров не вижда в какво е прегрешил. Екс телевизионерът не знае и в какво може да бъде упрекнат в наскоро стартиралата му политическа кариера. Това той каза в предаването на Нова телевизия, като допълни че е изключително обиден на своя партиен лидер Бареков.

Росен Петров заяви, че до иск няма да се стигне, но не може един зрял мъж да се обръща също към възрастни мъже с обръщението „Деца мои…”. Всеки, включително и той си има баща и знае как е неговото име, недоволен е още Петров.

Бареков
Росен Петров обиден на Бареков, политикът го предал

Освен това Николай Бареков се е предал напълно на партия ГЕРБ, която непрекъснато хулеше, докато беше още телевизионер и после като партиен лидер в своята предизборната си кампания. Екс партиецът не знае какви неща се въртят в главата на Бареков, но според него те не са добри.

Не така лаконичен беше обаче друг бивш съпартиец на Николай Бареков. Любен Дилов-син каза, че ББЦ има сериозни проблеми вътре. Партията се яви на изборите като разнороден механизъм, но със силна икономическа програма и желание за тотални реформи. След като нищо подобно не се случи, нормално е хората да се разделят, допълни още Дилов. Като шизофренични определи думата на Николай Бареков, че ще направи всичко, което другите не са сторил досега, а той едва ли не с магическа пръчка ще го направи да е от хубаво, по-хубаво.

Двамата бяха обаче единодушни, че те не са предатели на каузата. Росен Петров не без гордост заяви, че след като стана член на партията процентът на членовете в нея се е вдигнал с около три на сто. Росен Петров разкри също, че му омръзнало да ходи до офиса и да слуша непрекъснатите изхвърляния на бившия си вече лидер Николай Бареков. Той всеки път си променял настроението, като един път казвал, че ще стане партньор с еди коя си политическа сила, но в следващия момент това била другата, често партията, с доскоро са били в конфронтацията.

Любен Дилов-син беше напълно убеден, че ще съди Николай Бареков за клевета и уронване на престижа. Росен Петров обаче заяви, че той няма да постъпи по този краен начин.

4 коментара
 1. Росица Иванова казва

  МИНИСТЪР ЩЕШЕ ДА ГО ПРАВИ БАРЕКОВ И ТОЙ СЕ ПОБЛАЗНИ НА ГОЛОСЛОВИЕТО И ДВАМАТА В ХОР ПЛЮЕХА БОЙКО

 2. Nikolay Petrov казва

  Ами безносия малко ли ближеше краката на ГЕРБ в предаванията си кото бяха на власт! Или сте зобравили хюмнешкия му смях на някоя шега?
  Измекярче!

 3. Младен казва

  Сериозно за Росен: да се наблюдава състоянието му, че с тази негова лабилна психика и родова склонност към самоубийствата /дядо му, за честта на пагона / и като гледах как се подаряваха кортици и се раздаваха целувки и прегръдки, да не реши, че Бареков му е взел честта и…… айде, замина си курбан

 4. Goldy Bakalova казва

  Извинете,деца,а нима човек,който няма никакво политическо минало можеше да ви плени до такава степен,че да се самозабравите?Тия-на Червената Шапка,не Шапчица,простака си остава простак,даже и с брилянти да е обкичен!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.