Росен Петров обиден на Николай Бареков, предал го е!

Бившият партньор на Николай Бареков в партията България без цензура Росен Петров не вижда в какво е прегрешил. Екс телевизионерът не знае и в какво може да бъде упрекнат в наскоро стартиралата му политическа кариера. Това той каза в предаването на Нова телевизия, като допълни че е изключително обиден на своя партиен лидер Бареков.

Росен Петров заяви, че до иск няма да се стигне, но не може един зрял мъж да се обръща също към възрастни мъже с обръщението „Деца мои...”. Всеки, включително и той си има баща и знае как е неговото име, недоволен е още Петров.

[caption id="attachment_435626" align="alignright" width="300"]Бареков Росен Петров обиден на Бареков, политикът го предал[/caption]

Освен това Николай Бареков се е предал напълно на партия ГЕРБ, която непрекъснато хулеше, докато беше още телевизионер и после като партиен лидер в своята предизборната си кампания. Екс партиецът не знае какви неща се въртят в главата на Бареков, но според него те не са добри.

Не така лаконичен беше обаче друг бивш съпартиец на Николай Бареков. Любен Дилов-син каза, че ББЦ има сериозни проблеми вътре. Партията се яви на изборите като разнороден механизъм, но със силна икономическа програма и желание за тотални реформи. След като нищо подобно не се случи, нормално е хората да се разделят, допълни още Дилов. Като шизофренични определи думата на Николай Бареков, че ще направи всичко, което другите не са сторил досега, а той едва ли не с магическа пръчка ще го направи да е от хубаво, по-хубаво.

Двамата бяха обаче единодушни, че те не са предатели на каузата. Росен Петров не без гордост заяви, че след като стана член на партията процентът на членовете в нея се е вдигнал с около три на сто. Росен Петров разкри също, че му омръзнало да ходи до офиса и да слуша непрекъснатите изхвърляния на бившия си вече лидер Николай Бареков. Той всеки път си променял настроението, като един път казвал, че ще стане партньор с еди коя си политическа сила, но в следващия момент това била другата, често партията, с доскоро са били в конфронтацията.

Любен Дилов-син беше напълно убеден, че ще съди Николай Бареков за клевета и уронване на престижа. Росен Петров обаче заяви, че той няма да постъпи по този краен начин.