Калин Врачански се облича в маркови скъпарски дрехи

Актьорът Калин Врачански промени изцяло външния си вид.

След като преди време изплака в ефира на Би Ти Ви, че отново е сам, очевидно се надява да си намери приятелка с новата визия. Колеги на Калин Врачански твърдят, че напоследък той започнал да се облича като истински баровец.

От известно време насам звездата от култовия български сериал „Стъклен дом” започнал да пазарува само от скъпарски бутици и не престава да изненадва артистичните среди с дизайнерските си дрехи и аксесоари.

[caption id="attachment_435612" align="alignright" width="300"]Калин Врачански се облича в маркови скъпарски дрехи Снимки: ПИК Калин Врачански се облича в маркови скъпарски дрехи
Снимки: ПИК[/caption]

kalin_vrachanski1 kalin_vrachanski2Тези факти се потвърждават и от папарашките снимки на Калин Врачански, направени от репортер на Информационна агенция „ПИК” в центъра на София. Той разкрива, че актьорът слязъл от колата си с тежка стъпка като истинска звезда и веднага сложил марковите си очила от последната колекция на дизайнери от Ботуша.

Специалисти от модния бранш твърдят, че въпросните слънчеви очила са от лимитирана серия и струват „скромните” 1 200 лв. Стъклата на тези очила са с уникален огледален ефект, което прави погледа зад тях напълно непроницаем. Освен това Калин Врачански бил облечен със скъпарско кожено яке (отново на италиански дизайнер), комбинирано с дънки и обувки на същата марка. Колеги на актьора от Роман коментират, че най-после е започнал да обръща по-голямо внимание на външния си вид. Той вече е започнал да се интересува от начина, по който изглежда и очевидно е скъсал с времето, в което ходеше като хипи.

Единственото, което му остава е да открие своята половинка. Калин Врачански много пъти е признавал, че не иска да е ерген, но все още не е отрил подходящата жена, с която да подели живота си. Само преди няколко дни той изплака, че очевидно го гони любовен карък, след като толкоз време все удря на камък, pik.bg. Както беше казал Росен Петров – известността съсипва живота ти и очевидно ще се окаже прав.