Нана Гладуиш и семейството й се разминали на косъм от смъртта

Известната тв водеща Нана Гладуиш претърпя сериозен инцидент.

Водещата на предаването „Съдебен спор” по Нова тв – Нана Гладуиш се разминала на косъм от смъртта по време на семейната почивка на Малдивите. Самата тя разкри, че със семейството й наели кану, за да се придвижат до съседния остров и едва не се убили.

Тв водещата Нана Гладуиш заедно със съпруга и сина й се обърнали в зона, в която имало скала от корали, които били изключително остри и хлъзгави и нямало на какво да стъпят.

[caption id="attachment_435607" align="alignright" width="243"]Нана Гладуиш и семейството й се разминали на косъм от смъртта Нана Гладуиш и семейството й се разминали на косъм от смъртта[/caption]

За капак на всичко в района било доста плитко и поради тази причина не трябвало да плуват, тъй като щели да се издерат целите. С неистови усилия успели някак си да се качат на кануто и точно си помислили, че са се спасили, когато се обърнали за втори път. На всичкото отгоре в района на инцидента имало и течения.

Емоцията от преживяването все още държи Нана Гладуиш и тя разкрива, че греблата на кануто били отнесени от течението на около 200 метра от тях. След много усилия, те все пак успели да се доберат до тях и да си ги вземат. Тогава обаче се сблъскали с друг проблем – кануто им започнало да се пълни с вода. Пред списание „LOVE style” тв водещата заявява, че не пожелава на никого подобен род преживявания.

При все, че за щастие всичко приключило благополучно, проблемите им далеч не спрели дотук. След приключението във водата, Нана Гладуиш се обринала и се наложило да отиде на лекар. Отначало тв водещата си мислела, че става въпрос за ухапване от насекомо или слънчева алергия, но медикът бил категоричен, че става въпрос за страничен ефект от медикаментите, които приема. Така на Нана й се наложило да ходи 40 дни с пъпки, пише vsekiden.com. Със сигурност ще помни дълго време това приключение и следващият път сериозно ще се замисли, когато със семейството й решат да поемат към някоя екзотична дестинация.