Симона Евгениева взриви ефира на Нова тв с това признание

„Мис България” 2014 Симона Евгениева опорочи короната.

Тя бе категорична, че до момента не е получавала неприлични предложения. При все, че Симона Евгениева се възмути с цялото си същество на момичета като Елена Кучкова и Зорница Линдарева и направи опит рязко да се разграничи от тях, тя довери в ефира на Нова тв, че ще се замисли сериозно, ако получи неприлична оферта на стойност 100 хиляди лева.

[caption id="attachment_435482" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева взриви ефира на Нова тв с това признание Симона Евгениева взриви ефира на Нова тв с това признание[/caption]

Девойката от Монтана не отрече мълвата, че има любовник, но пък не пожела да разкрие неговата самоличност. Симона Евгениева призна, че има по 324 кубика силикон във всяко едно от възвишенията си. Така и не стана ясно обаче кой е платил имплантите. Неотдавна „Мис България” 2014 се завърна от Дубай, където е била без половинката си. Компания й е правила сестра й.

Симона Евгениева твърди, че спонсор на екскурзията до екзотичната страна е била самата тя. Дали обаче е така, не ни остава нищо друго освен да й се доверим. Миската твърди, че е научена да работи и още от ученичка е започнала работа, за да се издържа. Тя подчерта, че не разчита на чужди финансови средства.

Неотдавна миската призна, че е имала много тежко минало. Оказа се, че бившето й гадже не е кой да е, а страшилището на Северозападна България – Стефан Емилов-Мачката. Симона излизала с него, когато била в 10-ти клас, но бързо осъзнала грешката си и пожелала да се разделят. Тя се жалва, че за съжаление от човек като Мачката не можеш да си тръгнеш толкоз лесно.

Симона Евгениева си спомня, че в случаите, в които си позволявала да не отговаря на позвъняванията на мобилния й телефон, той паркирал автомобила си пред двора на училището и я чакал да излезе. Преди пет години тя станала жертва на нагона на Мачката, а грозната история се разиграла в дискотека „Ъндърграунд” в малките часове на нощта, пише pik.bg.