Ето как да открием и да се предпазим от черна магия!

Черната магия не е безопасна. Негативната енергия, която ни изпращат зложелателите не е изобщо безобидна. Има няколко признака, по които може да познаете дали над вас не е надвиснала тази демонична изкуствена енергия. Която не само може да промени личния ни път, да катурне професионалните ни завоевания, но и да ни докара куп болестни. Според специалистите в окултните науки и сами може да познаете дали зли хора са ви „изпратили” черна магия.

Един от безспорните признаци за това е, че нямате желание за нищо, нито за работа, нито дори за живот. Безотказан пример е и факта, ако рязко отслабвате или напротив, като трупате излишни килограми. Както и ако по лицето ви се появят петна, белези или други дефекти, а анализите на кръвта ви е повече от отлична. Ако една жена дълго не успява да си роди рожба, това също е безспорен знак, още повече когато медицинските резултати сочат точно обратното.

[caption id="attachment_435431" align="alignright" width="300"]черна магия Черната магия няма да ни застигне ако правим тези неща[/caption]

Изпратили са ви негативна енергия и когато отказвате да се оглеждате в огледалото. И щом млада жена излиза непрекъснато с мъже, но не успява да завърже връзка дълго време, както и да мине под венчило.

Имате направена черна магия и щом лекарите ви дават различни диагнози, а никакво лечение не помага да се избавите от незнайната болест. Също така щом едната ви зеница е определено по-голяма от другата, това е признак, че сте омагьосан, категорични са езотериците.

Обект на злобни зложелатели сте и в случай, че не ви долюбват и неоснователно ви нападат животни. Щом в сънищата ви често нахлуват кошмари, демони и други подобни изчадия, извода е един- имате сторена черна магия.

Няколко са начините да се избавите от последиците на негативното влияние. Единият от тях е като непрекъснато се молите. Дори и да не сте силно вярващ, щом искате помощ от великите небесни сили, те няма как да не откликнат на молбата ви. Другият начин е да поръсвате със светена вода дома си и дори да пиете сутрин по малко от течността. Трикът е и да обтривате от време на време тялото си с хавлия, натопена в светена вода.

Като посипете дома си със сол също е начин да отблъснете черната магия. Положителен ефект има и щом се изкъпете във вана със сол, като непрекъснато гори свещ, която изгасвате едва след като свършите с банята и източите водата.