Златка Райкова такава, каквато досега не я бяхме виждали!

Златка Райкова вече е повече от убедена, че материалното не е най-важното в живота на човека и в частност на една жена. Вещите не правят човека щастлив, особено като си с неподходящия човек. В телевизионно интервю скандалната в недалечното ни минало плеймейтка разкри, че се чувства истински щастлива с настоящия си приятел ММА боеца Георги Валентинов.

До него със седем години по-възрастната от него Златка Райкова е не само себе си, а е истински щастлива, но и много спокойна. Което тя вече е разбрала, че е изключително важно в една връзка.

Буйната блондинка разкри в предаването н Николета Лозанова „Папараци”, че й е липсвало най-много в предишните й връзки спокойствието и вече го е открила в лицето на младия здравеняк.

[caption id="attachment_435425" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова показа, че е коренно различен човек[/caption]

Русата фурия призна още, че е върнала ключовете от луксозната си кола и апартамента на своя приятел, след което си тръгнала облекчена с такси. Преди това тя е плакала, но след като се е освободила от материалните неща се е почувствала истински щастлива.

Именно в този момент разбрала, че материалните придобивки не са най-важното нещо на света. Тя не каза името на приятеля си, на когото е върнала ключовете, но без сянка от съмнение остана усещането, че тя говори за предишното си гадже Камен Балузанов-Куката. С мутрата Златка имаше бурна и не дотам красива любов, тъй като тя непрекъснато попадаше под ударите му и беше принуждавана да изпълнява не дотам нормалните му прищявки.

Златка Райкова сподели също, тя е търсела съзнателно своето момче. Искала с него да се чувства истинска, спокойна и обичана. С настоящия си приятел се запознали в заведението, където обикновено обядвала. ММА боецът също идвал често, но се държал мого скромно и без да парадира нито с умения, нито с външност. Излъчвал така жадуваното от моделката спокойствие. Златка Райкова призна, че тя го е свалила първа и не съжалява, защото той й донесъл това, от което се нуждаела. Мир, любов, щастие и спокойствие, на което сега се радва искрено.