Венета Райкова е изпаднала в депресия заради липсата на работа и срива в кариерата си!

Тотална депресия е обхванала Венета Райкова, а благоверният й Тишо е в шах. След като блондинката остана без работа, тя буквално не знае какво да прави с огромната доза свободно време. Депресията е на път съвсем да я погуби, притесняват се и най-близките й. Водещата на преминалото в нафталина предаване „Горещо” се скапала и след като разбрала, че засега шефовете на Нова телевизия нямали абсолютно никакви планове за бъдещето на нейната кариера.

[caption id="attachment_435420" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова е изпаднала в депресия заради работата си[/caption]

В момента тя буквално е в застой и русата дама не знае как да управлява свободното си време, което в момента е в изобилие. Все пак Венета Райкова е намерила начин да напомня за себе си, за да не бъде забравена напълно. Телевизионерката всеки ден качва на страницата си във Фейсбук снимки, които показват какви книги обича за чете и с какво зарежда масата си за хапване.

Екс водещата била забелязана често да посещава и известни столични сладкарници. Тя не само си хапвала по две парчета от сладките изкушения, нои дори си купувала за вкъщи.

Припомняме, че Венета Райкова беше за последно в Голямата уста на вървежното шоу „ВИП Брадър”. След като шоуто приключи, блондинката от Попово остана без работа. Според друга упорита мълва комшии бяха писнали преди време от непрекъснатите кавги между нея и съпруга й Тишо. Според съседите нещата между двойката не вървели, тъй като индийския ресторант на половинката й бил закъсал и Венета се изнервяла, че трябва да издържа семейството.

Дори плъзна упоритата клюка, че семейството ще продава луксозното си жилище в тузарския квартал и ще си търси по-скромен дом в не така лъскав квартал в столицата. Това се оказа последния зловреден слух, но истината е, че екс водещата наистина е потънала в депресия заради принудителното си бездействие,разкриват близки до устата екс телевизионерка.