Катето Евро бясна, не сдържа обидите си към Сашо Диков!

Ексцентричната актриса Катето Евро не на шега се ядоса на водещия Сашо Диков. Телевизионерът я предизвика след своето интервю с шампиона от последния сезон на ВИП Брадър Тодор Славков. Той му заяви, че Татовия внук бил спечелил, че над петдесет процента от хората са гласували за Тодор Славков, защото са „боклуци”.

Това заявила ве коя да е, а неговата доскорошна дружка Катето Евро. Само като чула тези думи на Сашо Диков тя буквално се взривила от яд, твърдят нейни близки приятелки.

[caption id="attachment_435411" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро започна да сипе попръжни по адрес на Сашо Диков[/caption]

Казаното от водещия в предаването му накарали кандидат-бабата искрено да изригне на страницата си във Фейсблук. Както е модерно напоследък, в социалния клюкарник Катето Евро обвинила Сашо Диков, че е безспорен лъжец и манипулатор. Затова той преиначил и изобщо вкарал в устата й думи, които тя никога не е изричала.

На написаното отговории Мартин Карбовски. Доскорошният телевизионер посметна Катето, че не може да му се върна в нищо на Диков, камо ли да отидеш при него на интервю за работа.

Вярно е, че в Къщата на ВИП Брадър Катето Евро и сина на Батето показаха странни отношения. Безпаметно пиян той си позволяваше безкрайни волности с дружката му по чашка и компании, но накрая актрисата не на шега се разсърди от своеволията на вечния гуляйджия. Тя дори поиска заради Тошко на няколко пъти да напусне Къщата, като те имаха дори пререкания и малко преди да стане ясно кой е нарочен от аудиторията за фаворит.

Завъртя се и упоритата клюка, че Малък Тошко ще продаде наградата си – луксозния джип и двамата приятели ще си раздялет парите от нея. Нищо подобно не се случи, но пък Катето Евро категорично отрече да е казвала каквито и да е гадости по адрес на победителя Тодор Славков. Каквито обвинения й отправи Сашо Диков.