Кейт и Уилям пръснаха 10 000 лири за рождения ден на Карол Мидълтън

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям пръснаха 10 бона за рождения ден Карол Мидълтън

Кейт и Уилям похарчиха 10 000 лири за рождения ден на Карол Мидълтън. Принцът и принцесата отпразнуваха семейния празник с екзотична ваканция на остров Мистик.

Пътешествието, което бе обявено за лична семейна ваканция, се оказа подарък за рождения ден на Карол Мидълтън. Майката на Кейт навърши 60 години и получи приятна изненада от зет си и дъщеря си — екзотична ваканция на тропически остров.

Папараци спипаха Карол и съпругът й Майкъл на летището, докато се готвеха за пътуването до Карибите. Бизнесменът и жена му пътуват до там по покана на херцозите на Кеймбридж, които заминаха малко по-рано.

Кейт и Уилям с кралски подарък за Карол Мидълтън

Кейт и Уилям с кралски подарък за Карол Мидълтън

Двойката ще се присъедини към другите си две деца — Пипа и Джеймс Мидълтън, които също заминаха за тропическия рай. Почивката на фамилията ще бъде в екзотична частна вила, където седмичният престой струва 10 000 лири.

Двойката пръсна 10 000 за рождения ден на Карол

Двойката пръсна 10 000 за рождения ден на Карол

Любопитен факт е, че Пипа и Джеймс са придружили малкия Джордж по време на полета, макар и с охрана. Кейт и Уилям са пътували абсолютно сами с частен кралски самолет, докато синът им е ползвал първа класа на британските авиолинии.

Принц Джордж летя като обикновен гражданин  с леля си и чичо си

Принц Джордж летя като обикновен гражданин с леля си и чичо си

Семейството ще прекара там около седмица, като на разположение на гостите ще има иконом, готвач, градинар и икономка, които да отговорят на всеки техен каприз. Вилата дълго време е била предпочитан дом за почивка и на пралелята на принц Уилям — принцеса Маргарет, която почина преди няколко години.

В тропическия рай семейството ще бъде обгрижвано от икономи, градинар и готвач

В тропическия рай семейството ще бъде обгрижвано от икономи, градинар и готвач

Частният плаж е само на метри от вилата

Частният плаж е само на метри от вилата

karol 8

На разположение на семейството са още плувен басейн, спа център, фитнес зала, дори частен плаж. Островът е предпочитан от редица звезди, но за престоя на кралската фамилия достъпът до него е абсолютно забранен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар