Пикантни разкрития за Камелия Воче

Гласувайте за статията

Камелия Воче прави всичко възможно да скрие това

Автобиографията на Камелия Воче изобилства от скандални факти. Както се започне от двата й брака и последвалите два развода, драмата между дъщеря й втория й съпруг и се стигне до мистериозните й отношения с втория син на Муамар Кадафи и миналото на майка й Елисавета Димтрова.

Въпреки, че Камелия Воче направи и невъзможното да не разчува за миналото на нейната родителка, истината излезе наяве. Заслуга за това има лично майка й, която не спира да се хвали с похожденията си на млади години. Скандалната Елисавета често се шегува с щерка си, че ще се кротне като нея покрай печката, едва когато навърши 85 години.

Камелия Воче

Камелия Воче се срамува от миналото на майка си

Камелия Воче вижда майка си за пръв път, когато е на 4 години. Дотогава за нея се грижила баба й. Родителката на брадърката не крие, че е имала връзки само с богати мъже. По онова време тя е била познайница на униформените от купоните в столичните заведения. Тя дори получи предложение да стане доносник на Държавна сигурност. Елисавета предложила да бъде назначена на заплата, но от ДС й отказали.

Скандалната Елисавета, която днес се радва на спокойни старини, не крие, че на младини е имала всичко. Не са й липсвали нито пари, нито дрехи, нито бижута. Високият си стандарт на живот дължи на връзките си с богати мъже.

Заради връзката си с чужденец, майката на Камелия Воче е била изселена в Никопол. С риск да влезе в затвора, тя се прибрала у дома. Наложило се да сключи втори фиктивен брак българин, за да няма проблеми с органите на реда. По-късно тя успяла да замине за САЩ, където веднага започнала работа. Майката на Камелия Воче не крие, че е била управител на нощен клуб с танцьорки. Момичетата, работещи за нея, дори я наричали „мамчето“, научи Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар