Ива Екимова предсказала фаталния край на Митко Лудия

Ива Екимова предсказала фаталния край на Митко Лудия
4.5 (90%) 2 votes

Фаталният край на Митко Лудия бил предсказан още преди 5 години от Ива Екимова

Овдовялата преди пет години Ива Екимова предрекла фаталния край на Митко Лудия. Както вече стана ясно, телевизионерката е втора братовчедка на Роси Черногорова.

Вечерта преди помена за първата година от смъртта на съпруга на Ива, тя сънувала странен сън. Блондинката видяла в съня си, че братовчедка й Роси е на нейното място. Обляната в сълзи моделка била облечена в черна рокля. Ива Екимова споделила съня си с Роси Черногорова, но нищо неподозиращата тогава моделка не й обърнала внимание.

Пиарката разказва, че в съня й било зима. Едва ли някой тогава е подозирал, че 5 години по-късно сънуваното от нея ще се сбъдне.

Ива Екимова

Ива Екимова предсказала фаталния край на Митко Лудия

Роси и Ива са изключително близки. Именно Митко Лудия запознал блондинката с първия й съпруг Румен, който по онова време бил счетоводител на групировката „777“.

Месеци след сватбата си с Румен, Ива среща Дими. Музикантът става причината тя да разтрогне брака си с първия си съпруг. За нещастие Дими оставя блондинката вдовица на 32 години. Той загина при тежък пътен инцидент. Тогава дъщеричката им Дара е само на 6 години. Само месеци след смъртта на Дими, между съпругата му и неговият най-добър приятел Петрозар пламва любов.

Същата нелека съдба има и майката на Ива Екимова, която загубила съпруга си на 40 години. Роси Черногорова също е останала сираче като малка. Тя загубила баща си като ученичка.

Според Ива Екимова, в жените от рода й е надвиснало проклятие и това е причината те да овдовяват млади. Братовчедката на Роси Черногорова прави всичко възможно да избегне тежката си карма, опитвайки се да живее в мир със себе си и околните, да не лъже и да не обижда никого.

Според запознати, вдовицата на Митко Лудия няма да остане за дълго сама. На красавицата не липсва мъжко внимание, видя Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ива Екимова предсказала фаталния край на Митко Лудия”

  1. ГРОЗНИ И ЛУДИ ИЗТЕРЯСАЛИ КИФЛИ.

Добавете коментар