Мика Стоичкова притежава колекция часовници на стойност половин милионМика Стоичкова от малка демонстрира луксозен начин на живот

Мика Стоиичкова притежава часовници на стойност 250 хиляди лева! Щерката на Камата от край време е известна със слабостта си към цъкащите машинки и не пропуска случай да се обзаведе с нов модел. Разбира се, всички те са само на известни брандове като цената за единична бройка не пада под петцифрена сума.

[caption id="attachment_435362" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова[/caption]

Първият си часовник футболната наследничка получила още когато била на 10 годинки. Бижуто било подарък от именития й татко, а според близки до семейството цената му е 10 хиляди долара. От тогава насам Мика Стоичкова не спира да пазарува нови и нови модели за колекцията си, чиято обща стойност вече е около четвърт милион лева. Бившата на Иво Аръков притежава над 30 бройки като със сигурност цифрата ще продължава да се увеличава.

Тъй като колекцията й безспорно е повече от скъпа, неуспялата ТВ водеща не посмяла да я остави в жилището си, където може да стане обект на кражба. Затова щерката на Камата заключила всички часовници в банков сейф докато не се върне обратно в България. Което все още не е ясно кога точно ще се случи.

Както знаете, Мика Стоичкова напусна България като не скри разочарованието си, че не успя да постигне кариерата, за която мечтаеше тук. Футболната наследничка се прочу единствено с любовната си връзка с актьора Иво Аръков, с когото се разделиха неочаквано след като се кълняха във вечна любов.

Разочарованата от неуспехите си Мика пък отпраши обратно за САЩ, където се похвали, че е намерила нова любов, припомнят от hotarena.net.