Слави Трифонов поиска прошка от бившите си колеги от „Ку-ку бенд”

Дългия заявил, че ако трябва, ще ги моли на колене само да се съгласят да участват в общия концерт на бенда по случай 20-ата годишнина от създаването му. Слави Трифонов се е обадил на всички музиканти, които през годините са били част от състава, за да ги викне да се върнат поне за една вечер във формацията. Шоуменът е прегазил гордостта си и сам е вдигнал телефона, за да преговаря с хора, за които доскоро твърдеше, че са едва ли не предатели. Това ще е първи голям концерт на Слави Трифонов и бенда от 2009 г. насам, а поводът е 20-годишнината от основаването на „Ку-ку бенд”. Цените на билетите за концерта варират между 20 и 60 лв. Още при пускането им на пазара преди дни половината са изкупени. Една от първите поканени била беквокалистката Деси Добрева. Блондинката напусна предаването преди години по собствено желание, като изтъкна две причини за бягството си – че няма време за следването си в Консерваторията и че иска да се развива сама. Сега Деси преглътнала различията си с Дългия и казала „да”.

[caption id="attachment_435340" align="alignleft" width="300"]Алекс Раева и Слави имаха 7-годишна връзка Алекс Раева и Слави имаха 7-годишна връзка[/caption]

Не толкова лесно ще бъде убедена колежката на Деси – Алекс Раева. Изпълнителката посвети 5 години от живота си на работата си с „Ку-ку бенд”, но след напускането си е прекратила всякакъв контакт с бившите си колеги, а отношенията й със Слави Трифонов са опънати до краен предел и до ден днешен певицата избягва да споменава името му. Спекулациите около интимните отношения на Алекс Раева и Слави Трифонов са безброй. Клюките започват от кратка креватна авантюра, минават през драматична любов и стигат до предложение за брак. До този момент певицата никога не е казвала цялата истина за отношенията си с Дългия и единствено е твърдяла, че между тях е имало връзка на много високо ниво по-скоро духовна, отколкото физическа. Затова и участието на Алекс Раева в големия концерт на „Ку-ку бенд” все още е под голям въпрос. Хора от екипа на Слави Трифонов издават, че шоуменът трябва да направи и невъзможното, ако иска да склони бившата си половинка да излезе с него отново на сцената. Големият концерт е предвиден за 25 април в зала „Арена армеец”.