Чудо с иконите на Ванга

Чудо с иконите на Ванга
4 (80%) 3 votes

Иконите, завещани от Ванга, са на почетно място в храма

Икони, завещани от баба Ванга, церят вярващите и до днес. Приживе петричката пророчица завещала на баба Минка от село Осетеново две от иконите си. Повелителката на Рупите заръчала на Минка да построи храм и в него да сложи иконите. Така и направила баба Минка. Въпреки, че минала през много трудности, докато узакони светлото си дело, възрастната жена от село Осетеново не се отказала.

Самата тя от малка имала ясновидски способности, които се отключили след срещата й с Ванга. Минка била назована по име лично от баба Ванга. От цялата тълпа, чакаща в двора й, петричката пророчица назовала своята наследница по име, без да я познава и без никога да я виждала.

Ванга

Икони на Ванга лекуват безплодие

След първата им среща, двете станали много близки. Чували се по телефона почти всеки ден. Малко преди Ванга да напусне този свят, тя извикала Минка при себе си. Тогава петричката пророчица й подарила две от иконите си със заръка да построи храм и да ги сложи в него, за да лекуват хората.

Не след дълго Минка имала пророчески сън, в който й се явила Богородица. Светата Майка посочила на възрастната жена мястото, където трябва да бъде построен храма, разкривайки, че там е паднал част от кръста, на който е бил разпънат Христос. Баба Минка изпълнила заръчаното.

Днес в храма, построен от нея, на почетно място се намират иконите на Ванга, благодарение на които изцеление от страшни болести са намерили стотици вярващи.

Баба Минка е най-известната врачка е района. Тя пророкува още 10 изключително тежки години за страната ни. Според нея, в този период не ни очаква нищо добро – все повече българи ще емигрират и ще ставаме все по-бедни и озлобени, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Чудо с иконите на Ванга”

 1. Krasimira Georgieva Buchova

  сеп. 06. 2015

  moje li telefona na baba Minka

 2. каталина

  апр. 25. 2016

  може ли телефона на баба минка от с.осетеново?

 3. ivanka

  май 28. 2020

  telefona na lelq minkd

Добавете коментар