Лора Крумова иска да изглежда перфектно за новото си предаванеЛора Крумова пръска луди пари, за да влезе за нула време във форма

Лора Крумова е решила да слабее ударно след раждането и за нула време да си възвърне предишната форма. Минимум. Водещата е твърдо решена да изглежда перфектно на екрана на Нова телевизия, където се завръща след престой в бТВ. При това със свое авторско предаване.

[caption id="attachment_435228" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова[/caption]

Поради тази причина репортерката е готова на всичко, за да влезе във форма, за да изглежда добре на екрана и да не отблъсне зрителите си. Още повече, че нейна партньорка в новата продукция ще е Галя Щърбева, която е сред най-стройните родни репортерки. Това допълнително амбицирало Лора Крумова, която от край време води битка с излишните килограми. След раждането на малкия Явор обаче, и покрай многобройните ангажименти, свързани с новото й предаване, водещата съвсем не успявала да намери време да се погрижи за себе си.

Затова блондинката прибегнала до крайни мерки, за да постигне желания резултат. А именно - да хвърли луди пари, но да се отърве от излишните над десет килограма, издават я запознати. От известно време Лора Крумова използва хайпокси терапия, която е последният хит сред родните звезди и богаташи.

Скъпарските процедури гарантират отслабване за нула време, благодарение вакуум, който увеличава циркулацията на кръвта. Процедурата изобщо не е от евтините като 12 сеанса в рамките на само две седмици излизат точно 1200 лева, научиха от hotarena.net.

Благодарения на тях обаче Лора Крумова успяла да свали три килограма в рамките на само една седмица като и остават още десетина, за да постигне оптималните за ръста си 65 кг.