Червейче в сандвич на Макдоналдс предизвика разследване

Гласувайте за статията

Сандвич на Макдоналдс стана причина за мащабно разследване на компанията

Майка открила червейче в сандвича на дъщеря си, купен от Макдоналдс, а компанията провежда разследване по случая.

Ники Сандърс излязла на разходка с дъщеря си, като по пътя й купила детско меню от Макдоналдс. Но 4-годишното момиченце не искало да яде, така че сандвича взела майката. След първата хапка, останала шокирана!

„Безкрайно съм благодарна, че Емили не искаше да яде от сандвича. От този момент нататък спрях да ям месо и сега се храня много здравословно“, разказва Ники.

Нейният съпруг Нийл, който бил с тях в ресторанта, заяви, че ще изчака тестовете, за да види дали това, което са открили в сандвича наистина е било червей. Самият той останал шокиран от видяното.

Откриха червейче в сандвич на Макдоналдс

Откриха червейче в сандвич на Макдоналдс

„Каквото и да е това, то не е трябвало да бъде там“, казва Нийл.

Той дори публикува снимката със сандвича от Макдоналдс във Facebook, пише kanal5.com.mk.

Говорителят на Макдоналдс във Флорида излезе с изявление, в което уверява своите клиенти, че фирмата прави всичко възможно, за да гарантира безопасността на храните.

„Съжалявам за инцидента с това семейство, пробата е изпратен за анализ. Започнахме разследване, а след излизане на резултатите, незабавно ще бъдат информирани членовете на семейство Сандърс.

Скандалът със сандвича в Макдоналдс, не е първият, с който компанията трябва да се справи. Преди няколко години тръгнаха обвинения, че сандвичите не са с истинско месо, а със съмнителна паста. Наложи се от фирмата да поканят снимачен екип в един от заводите си и на място да се види от какво създават бургерите за сандвичите си.

Месеци по-рано пък друг скандал избухна заради сандвич на повече от 40 години. Учен го забравил в палтото си и когато 40 години по-късно съпругата му го намира, той изглежда сякаш е правен преди малко. Единствено краставицата в него е напълно изсушена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар