Цеца Величкович стана обект на гаври от доведения си синЦеца Величкович отново има проблеми със семейството на покойния си съпруг

Цеца Величкович продължава да търпи унижения от семейството на Желко Ражнатович-Аркан. Близките на покойния й съпруг очевидно отказват да я приемат дори години след неговата смърт и са готови да я обидят публично при всеки удобен случай. Сред тях е и синът на покойния бос от негова предишна връзка, преди сватбата му с певицата - Воин.

[caption id="attachment_435185" align="alignright" width="300"]Синът на Аркан нападна Цеца Величкович Синът на Аркан нападна Цеца Величкович[/caption]

Младежът не за пръв път пуска статуси в профила си във Фейсбук, с които се подиграва на мащехата си. Последната му гавра е снимка, с която Воин се надява да унижи изпълнителката, тъй като на кадъра тя е с много много къса коса. Към фотоса младежът е написал, че се е убедил, че баща му - покойният Аркан, е трябвало да стане бръснар - талант, който той е разкрил през 1995 година, от когато е и снимката.

Според Воин въпросната момчешка прическа не е била по желание на самата Цеца Величкович, а е резултат от скандал между нея и Аркан. Който решил да даде урок на половинката си да не го ядосва повече и за наказание офъкал косата й, коментират запознати. Епизод от живота си, който звездата предпочита да забрави, научиха от hotarena.net.

И това далеч не е всичко. Воин упорито твърди, че мащехата му има връзка с брата на покойния си мъж. Клюка, която от доста време обикаля и светското пространство на Сърбия, и която певицата упорито отказва да коментира.

Само преди няколко дена пък - на годишнината от убийството на Аркан, сестра му нападна Цеца Величкович на гроба му. Обвинявайки я, че изобщо не се сеща за покойния си съпруг. Грозният скандал се развихри пред очите на десетки журналисти.