Мис България Симона Евгениева разкри големия кошмар в живота си!

Мис България 2014 Симона Евгениева крие тежко минало. То е свързано в ученическите й години с бандита Стефан Емилов. Мутрата, известен с прозвището Мачката е бил страшилище за тази част на България. Миската от Монтана излиза с него, когато била в десети клас. След като го разбрала какво представлява, момичето искало да поправи грешката си, но не е успяло.

Защото бандюгата лесно не пускал завоеванието си. Въпреки че не искала да има нищо повече с него и не му вдигала телефона, Мачката не я оставял на мира. Стефан паркирал тузарското си возило пред двора на училището и я дебнел кога ще излезе. Симона Евгениева не успяла така и да се откъсне от тормоза на гаджето си.

[caption id="attachment_435124" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева Симона Евгениева няма да забрави кошмара в тоалетната[/caption]

Ужасната случка, която потресла Симона се случила през пролетта на 2010 година. Тогава, преди пет години в дискотека „Ъндърграунд” в града, Стефан Емилов бил със Симона. В малките часове на нощта тя поискала да си тръгва. Мачката не само че бил изпил промишлени количества алкохол, но и яката се надрусал с вредни медицински вещества.

Настоящата Мис България 2014 Симона Евгениева се скарала с него, защото той не искал да я пусне да се прибира у дома. Тя настоявала да я остави, но съпротивата хич не се харесала на изверга. Мутрата в един момент я хванал през кръста и я наврял в мъжката тоалетна, въпреки яростната й съпротива.

Само след около петнадесет минути той излязъл, като на физиономията на Стефан греела самодоволна усмивка.

Малко след това оттам изскочила и Симона. Тя била разстоена, ужасена и бясна. Буквално изхвърчала от заведението, като дори забравила да си прибере и дамската чанта, разказват свидетели на гнусната случка от заведението.

За радост на миската малко след отвратителната случка изрода бил арестуван. Това се случило, след като Стефан участвал в зверски бой в едно от заведенията на Враца „Карамел”.