Слави Трифонов втрещен от препирните между Крисия и господин Андреев!

Г-н Андреев все по-често скубел и удрял Крисия, щом двамата оставали далеч от очите на камерите. За това се оплакала ангелогласната певица на водещия Слави Трифонов. Децата са част от шоуто и са главни герои в рубриката „Запознай се с малките”. Мълчаливото момче със сериозен поглед не можел да понася 10-годишната разградчанка заради привилегиите й и за това, че се превърнала във фаворитка на Слави Трифонов.

Водещият на „Шоуто на Слави” буквално треперел над даровитото дете и изпълнявал от раз всеки неин каприз. Той не можел да си представи, че може да я загуби и Крисия да си тръгне от шоуто и затова бил готов да направи всичко, каквото поиска.

[caption id="attachment_435118" align="alignright" width="300"]Крисия Господин Андреев ревнувал от вниманието на Слави към Крисия[/caption]

Това обаче тормозело много г-н Андреев и той намирал начини да я тормози непрекъснато, когато камерите не ги снимат. Даровитото момиченце обаче не устояло на тормоза и се ожалвало на своя покровител. Дългият моментално привикал г-н Андреев. То му дал ултиматум, че ако продължава да тормози Крисия ще бъде натирен от шоуто.

Слави Трифонов харесал малката Крисия още когато беше конкурса за екранна половинка на г-н Андреев. Той бил омагьосан от безспорния талант на малката певица. Слави Трифонов изпрати Крисия и двамата братя пианисти на детската Евровизия в Малта, като той почти пое цялата им издръжка и престоя там. След което уникалното трио се завърна със сребърни медали.

След грандиозната победа Слави Трифонов още повече се привързал към уникалната Крисия. Това обаче не се харесвало на екипа му. Хората около Слави буквално пропищели от глезенето му към малката Крисия, която се превръщала все повече в капризна принцеса. Преди тя беше свита и скромна, сега вече има много претенции, говорят хора от екипа на Слави.

Тя не само имала претенции, коя гримьорка и как да я направи, но и кой оператор да я снима, злословят злите езици, което най-вероятно са клюки. Това непрекъснато изнервяло хората от екипа, които треперели и дали момиченцето няма да се разсърди и да откаже да се снима. Което пък било последвано от санкции от страна на шефа им Слави Трифонов.