Мариана Векилска не издържа и проговори, разкри цялата истина за брака и развода си!

Мариана Векилска мрази да говори за личния си живот, но въстана срещу злобните слухове, че се развежда със съпруга си Симеон Колев. В пресата се разпространи упорития слух, че телевизионерката се разделя с мъжа си заради системните му изневери. Тя обаче категорично отрече това да е истина и заяви, че изобщо нямат такова желание. Мариана Векилска призна, че като при всеки брак и при техния е имало кризи и проблеми, но нещата все пак са се уталожили.

Съпругът й Симеон Колев обаче изобщо не й е изневерявал и няма подобна заплаха. Мариана Векилска каза също, че двойката вече десет години е заедно. В дългогодишния им съпружески живот не е стоял обаче проблема за изневярата. Такова нещо не се е случвало, а клюките в тази насока журналистката нарече незрели, тип тийн злобни слухове.

[caption id="attachment_435105" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска вече не издържа на слуховете и обидите за семейството си[/caption]

Мариана Векилска призна още, че след като е родила второто си дете не е успяла да се пребори с наднорменото си тегло. Нещата не са се случили, както е искала, но отрича да има здравословни проблеми. Пълнеето телевизионната водеща отдава на стреса и напрежението от работата си, както и системното недоспиване.

Всички тези фактори влияят негативно на организма и заради това не е успяла да спечели битката с излишните килограми. Но според Векилска въпреки пълнотата си тя има и други ценни качества, които не са изобщо свързани с качествата й като човек и личност.

Телевизионерката е повече от радостна, че нейната дъщеря не иска да има професията на майка си. Мариана не иска те да повторят нейния професионален път, както и трудностите, които има по него. Нейната дъщеря Габи следва бизнес икономика и майка й се радва, че тя ще има друг, различен от нейния професионален и кариерен път.

Мариана разказа и това, че професията им е обгърната с магия и е примамлива за много млади хора. Тя обаче отрече категорично това да е истина. Професията на телевизионния водещ не е само грим и четене на предварително подготвени текстове. Има още и различни подводни камъни, които не са толкова лесни за преодоляване. Професията не само ти краде от личния живот, но и ти поднася различни перипети, които не всеки е способен да преодолее.