Маргарита Михнева с нова бомба за Петко Сертов Преглеждания: 13496

0
4/5 - (1 vote)

Маргарита Михнева коментира твърденията, че Петко Сертов отново е напуснал страната ни

Разследващата журналистка Маргарита Михнева коментира случая с Петко Сертов. Изчезването, както  и появата на дансаджията, остава обгърнато в мистерия. В края на миналата година той изчезна. След повече от месец, прекаран в неизвестност, той се появи също толкова мистериозно, колкото и мистериозно изчезна.

Само преди дни се появи информация, че Петко Сертов отново е напуснал пределите на родината ни. Маргарита Михнева коментира това твърдение, определяйки го като пълна измислица. Тя заяви, че Петко Сертов се намира в страната ни. Журналистката допълни, че разполага с факти, доказващи,  че той е страна по съдебни дела.

Маргарита Михнева
Маргарита Михнева разкри, че Петко Сертов е страна по съдебни дела

Тя подчерта, че по време на служебното си посещение у нас Джон Кери не коментира нищо по случая „Сертов“. Единственото значимо, което според нея той каза е, че в българската енергетика ще работят американски специалисти.

Слуховете, че Петко Сертов отново е забегнал в чужбина, тръгнаха след като стана ясно, че в последните дни никой не го е виждал. Оказа се, че това няма общо с истината и целта на тези твърдения е да се внуши, че Петко Сертов е избягал като Брендо, убедена е Михнева.

Тя подчерта, че няма данни за изчезването на Петко Сертов. Според нея е напълно безсмислено и излишно тази тема да продължава да бъде коментирана. Маргарита Михнева заяви, че в страната ни се случват много по-интересни неща от изчезването на Петко Сертов. Според нея в момента трябва да се обърне внимание на проблемите в енергетиката. Тя сподели, че следи с интерес случващото се в сектора и е наясно, че всички се страхуват от идването на американски специалисти у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.