Бившата на принц Андрю: Обеща ми дворец, ако забременея! Преглеждания: 8505

Вирджиния Робъртс с нови разкрития за принц Андрю
0
5/5 - (1 vote)

Скандалът с принц Андрю продължава, Вирджиния Робъртс извади нови факти

Скандалът с британския принц Андрю, който имаше афера с непълнолетно момиче, продължава. Вирджиния Робъртс, която твърди, че е имала връзка със сина на британската кралица, когато все още е непълнолетна, призна, че той й е обещал издръжка и дворец, ако му роди дете.

Съдебните документи, които излязоха наяве включват и преписи от показанията на Робъртс.  В тях се посочва, че банкерът Джефри Епстийн я накарал да спи с британския принц Андрю, както и че й е предложил „шокиращо споразумение“. „Щеше да ми подари дворец и издръжка, ако забременея от него“, заяви Робъртс. Стюардесата твърди, че банкерът смятал да осинови детето на принца и да го представи за свое и на приятелката си Жислен Максуел. „Бях шокирана от тази идея“, разказва Вирджиния Робъртс, която след това заминава за Австралия, пише tocka.com.mk.

Вирджиния Робъртс с нови разкрития за принц Андрю
Вирджиния Робъртс с нови разкрития за принц Андрю

Джефри Епстийн и принц Андрю се озоваха в центъра на грандиозен скандал, след като стюардесата прави разкритията си, че непълнолетна е била склонява към интимни връзки с херцога на Йорк. От двореца категорично отрекоха слуховете да са верни, но скандалът продължава да ехти вече повече от месец.

Самата Вирджиния Робъртс публикува снимки на себе си и принц Андрю, назова имената на клубове и посочи и други момичета свързани с банкера и неговия приятел. И въпреки заплахите на двореца, че срещу нея ще бъде заведено дело за клевета, тя оповести, че разполага с още доказателства, че е имала афера с принц Андрю, по времето, когато е била непълнолетна.

В споменатия съдебни преписи е посочено, че Епстийн се е хвалел с това, че „има връзки с непълнолетни“. „Най-лошото, което чух от него е, че за рождения ден на приятел, като подарък получил две 12-годишни момичета от Франция“, завършва разкритията си Робъртс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.