Полицаи уличиха в лъжа убийцата Атанаска ГеоргиеваНикой не е влизал или излизал от дома на Атанаска Георгиева, когато е убита малката Алекс от Поморие

Полицаи изобличиха в лъжа Атанаска Георгиева и направиха на пух и прах версията й, че неизвестен мъж е убил малката Алекс от Поморие, а после е занесъл трупчето й в нейната квартира. Оказа се, че във фаталната вечер на 10 април миналата година пред дома на убийцата и жертвата й е имало таен полицейски пост.

[caption id="attachment_435053" align="alignright" width="284"]Атанаска Георгиева Атанаска Георгиева[/caption]

Двама униформени са имали за задача да наблюдават района, без самите те да издават присъствието си. Полицаите Станислав Дачев и Апостол Тодоров са стояли пред вход А на блок 31 в квартал Свобода в Поморие от 21 часа вечерта на 10 април до 9 сутринта на следващия ден - 11 април. През цялото време двамата са били на около 30 метра от входа и са били преки свидетели на всеки, който е влизал или излизал от там.

Двамата са категорични, че никакъв непознат човек не е пристигал в блока, камо ли такъв, който да носи вързоп с размерите на дете, каквато е версията на защитата на Атанаска Георгиева. Единственият мъж, който е влязъл във входа в този интервал, не е носел никакъв багаж, а по-късно е идентифициран като съсед.

Свидетелските показания на полицаите опровергават напълно версията на Атанаска Георгиева, че е неизвестен мъж е убил малката Алекс, а в последствие е занесъл трупчето в дома й, за да го скрие, предават от vsekiden.com. Самата убийца обаче продължава упорито да твърди, че е невинна, въпреки категоричните доказателства срещу нея. И откритите единствено нейни отпечатъци по торбичката, с която е удушено детето.