Сагата между Радина Кърджилова и Деян Донков приключи окончателно!

Радина Кърджилова и Деян Донков се разделиха. Актьорите обявиха край на взаимоотношенията си. Това разкриват техни колеги от гилдията. Връзката на двамата беше взривоопасна и криеше много подводни камъни. Според упоритата клюка причината за раздялата е огнената ревност на Радина Кърджилова. Звездата от „Стъклен дом” буквално задушавала Деян заради това свое качество те се разделили, редят причината за разлъката приятели на Деян.

Мълвата обаче носи, че Радина Кърджилова заварила гаджето си да й слага рога с доста по-младо момиче. Тя подозирала, че това се случва, но не била видяла с очите си. Услужлив колеги й разказвали, че често бил засичани в въпросната девойка из близки заведения, но Радина се надявала, че той не може да й причини това.

[caption id="attachment_435039" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова Радина Кърджилова още силно обича Деян Донков, а болката й е огромна[/caption]

Но най-накрая ги хванала в крачка и точно, когато двамата страстно се целували в барче, близко до театъра.Това преляло чашата на търпението и на без това избухливата Радина и тя буквално изритала Деян от жилището си. Нейни приятелки се надяват това наистина да е краят, тъй като една от най-коментираните звездни двойки е известна с непрекъснатите си раздели. Както и с това, че много скоро след това двамата отново се събират.

Още докато участваше в „Къртицата” Радина Кърджилова разкри, че любовника й упражнява физическо насилие върху нея. В пресата на няколко пъти лъска неприятната истина, че Деян упражнява физическа агресия към гаджето си, но Радина все успяваше да го оправдае и да не даде глас на избухливостта на половинката си.

Въпреки терора, Радина Кържилова непрекъснато споделяше, че много обича Деян и затова му прощава всимко. Но поредната изневяра явно вече й е дошла в повече тя е категорична, че сложила край на отношенията им. Актрисата е убедена, че връщане назад повече няма.

Близките на Радина се молят това наистина да е така и двамата повече да не се съберат отново. На това се надяват и най-близките й приятелки, които не един и два пъти са били свидетели на белезите, които й оставял Деян след горещите им срещи.