Галена взе категоричното решение да се откаже от пеенето и да роди второ дете!

Поп фолк дивата Галена е решила тази година да намали темпото. Певицата желае през 2015 година да поразреди участията си и да обърне повече внимание на семейството си. Галена и вафленият бос, които наскоро се върнаха от Сингапур, искали да дарят братче или сестриче на сина си Стефан и били сигурни, че точно сега е най-подходящия момент.

Според близки до изпълнителката тя е доволна в професионален план и може да си позволи кратка почивка и ново майчинство. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” спечели приза „Певица на годината”, което е признание и за многобройните й фенове. В момента изпълнителката на „Дай ми” е на върха на кариерата си, прави хитови парчета и не може да смогне от участия.

[caption id="attachment_435032" align="alignright" width="300"]Галена Галена най-после взе решение да зареже пеенето и да роди второ дете на Галин[/caption]

Дори и да забремее и роди второто си дете, каквито планове чертае със съпруга си Гален, Галена планира да се върне на сцената след това. Но това ще се случи тогава, когато прецени, че готова. Певицата е убедена обаче, че няма категорично да загърби изявите си пред публиката и участията си. Пайнерката е решена да не отхвърля с лека ръка това, което е постигнала досега с труда си.

Въпреки непрекъснатите клюки около семейството си, които ги разделят с Галин, двамата са щастливи и са заедно. Спекулациите, че си изневеряват и са на път да си кажат завинаги „сбогом” също били далеч от истината. Те продължават да са заедно и да се държат за ръка, напук на завистниците, заявява самата Галена. Припомняме, че съвсем наскоро съпругът й подари гръцки остров, недалеч от Атина, който купи за няколко милиона.

Галина и Галин сключват таен брак н далечен Тайланд. Съпругът й е собственик на огромен развлекателен комплекс във Велико Търново, където е и тузарската къща на фамилията.