Преслава просълзи Азис с истинското си приятелство!

Поп фолк фурията Преслава се оказа най-добрата приятелка на Азис. Това заяви ексцентричния певец в профила си в социалната мрежа.Кралят на поп фолка Азис е скъсал мускулни връзки на рамото си и болките са неописуеми, твърди самия той на страницата си във Фейсбук. Неприятният инцидент се е случил по време на тренировки във фитнес залата. Азис е вдигал щанги с по-голяма тежест и това е предизвикало болезнената травма.

Единствено от гилдията обаче само Преслава е отишла да види ранения Азис в болницата. Това сподели певеца, доста обиден от пренебрежението на останалите си колеги.

[caption id="attachment_435011" align="alignright" width="300"]Преслава Само Преслава ми дойде на свиждане, не скри обидата си Азис[/caption]

В момента Азис ходи на рехабилитация. Целта е да се стимулират скъсаните мускулни влакна и да се възстановят постепенно. Азис разкрива, че процедурата е изключително болезнена. Но чрез електрошока е единственият начин да се заздравят разкъсаните мускулни влакна.

Азис съветва още любителите на фитнес упражненията да внимават изключително много, когато правят силови упражнения и най-вече когато вдигат щанги. „Болките направо са нетърпими и ужасни”, разкрива още скандалния певец в профила си.

Преслава и Азис отдавна са известни в гилдията с топлите си, приятелски отношения. Припомняме, че наскоро в „Папараци” Азис взе разтърсващо интервю от колежката си. На него Преслава разплакана заяви, че не е бременна, не страда от анорексия и булимия и не взема забранени от медицината субстанции.

Откровено, пред приятеля си Азис Преси със сълзи на очи разкри, че още страда от раздялата си с милионера Георги Станоев-Малката Бирма. Въпреки това връзката им приличала по-скоро на котка и мишка, заради непрекъснатите сцени на ревност и темпераментните им характери. Преси откровено каза, че се надява това наистина да е края между тях, като все пак не разкри напълно истинската причина за раздялата.