Искам да имам нов и по-спокоен живот!Искам да имам нов и по-спокоен живот!

Гласувайте за статията

Дълго време съпругът ми имаше проблеми с алкохола, и това превърна семейния ни живот в един малък кошмар

Businessman wearing blue shirt drunk at desk on white background Той на никой не е навредил, докато е би пиян и докато пиеше, но неговото пиянство беше вредно за него самия. а като живееш с такъв човек, това няма как да не рефлектира и върху нас.

Много пъти съм се опитвала да му говоря, да го вразумя, да ме чуе и да разбере колко е вредно да пие алкохол, но той не ме чуваше, нито ме разбираше. Затова реших, че трябва сама да се справям с този наш общ проблем. За мое щастие в аптеките има капки Алкофитал. Това е билков продукт, който помага на хората да не пият много, и така постепенно да откажат алкохола. Хубавото на тези капки е, че може да се дават тайно. Аз така и направих. от 7 месеца давам капките Алкофитал на моя съпруг и вече виждам първите резултати. Сега той е много по-спокоен, много по-малко пие, а има и дни, в които изобщо не пие. Вярвам, че това е само началото и че в продължение на времето той ще успее да се справи с пиенето още по-добре. И понеже капките Алкофитал предизвикват непоносимост, сега го чувам да казва от време на време, че алкохола вече не му бил вкусен, че не искал да пие и че ще е по-добре да мине само на бира… Знам, че това не е нищо и имам надежда, че нещата могат да станат дори още по-стабилни.

Мариана Боева от Ссофия

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Искам да имам нов и по-спокоен живот!Искам да имам нов и по-спокоен живот!”

 1. Islam Rakidu

  апр. 27. 2015

  Добър ден на всички.

  Имате ли нужда от заем? Вие сте в дългове? Искате ли да започнете бизнес и се нуждаят от капитал? Имате ли нужда от заеми или финансиране по някаква причина? Вашата помощ е най-накрая тук, тъй като ние даваме заеми за всички в една евтина и достъпна лихвен процент от само 2%, при проявен интерес, любезно се свържете с нас днес на Jp_lenders@outlook.com.

  Нашите услуги са бързи и надеждни, заеми са одобрени в рамките на 3 часа след прилагане. ние предлагаме заеми от минимален обхват от $ 2,000 до максимум от $ 10 милиона. Ние сме сертифицирани и личните ви данни е 100% сигурен с нас. Притеснявайте, не повече за вашите заеми или финанси и се свържете с нас днес по електронната поща на адрес (Jp_Lenders@outlook.com) и да получите вашия мигновени одобрение заем днес.

 2. Maria Gonzalex

  окт. 08. 2015

  Смятате ли, че за получаване на заем? Вие сте сериозно, нуждаещи се от спешно заем, за да започнат свой собствен бизнес? Вие сте в дългове? Това е вашият шанс да се постигне желанието си, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и корпоративни кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща (RODRIGUEZHENRIETTALOAN@HOTMAIL.COM)

Добавете коментар