Алкохолизмът е вреден и пагубен

Гласувайте за статията

Алкохолизмът е вреден за здравето, за хубавия и спокоен живот, вреден е и за хората, които обичаме

alkoholismyt Аз съм човек, който е преживял много в този живот. Случвало ми се е какво ли не, но така или иначе съм успя да си взема поуката. И не на последно място – с лошите навици съм спрял навреме.

Аз имах проблем с алкохола и в един момент си дадох сметка какво може да се случи, ако този проблем се задълбочи. Дадох си сметка какво ще се случи с живота ми как ще загубя всичко, което съм постигнал досега, ако продължа да пия. Затова започнах да правя всичко възможно, за да спра да пия. Мога да призная без никакви угризения, че аз бях зависим от алкохола, но алкохолик не станах.

Алкохолизмът може да бъде избегнат, ако човек реално си даде сметка колко безсмислено е всичко. Има достатъчно начини човек да се справи с желанието за пиене – хипноза, анонимни алкохолици, различни традиционни и нетрадиционни средства. Аз лично започнах да спирам алкохола с капките Алкофитал. Билковите капки Алкофитал успяха много добре да убият желанието ми да пия повече от едно малко питие. А и благодарение на тях разбрах, че животът е хубав и без алкохол. Струва си да се опита да се откаже алкохола, а резултатът определено си заслужава!

инж. Марин Федосиев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар