Миа Сантова е силно изплашена за бебето си след аборта!

Миа Сантова е по-щастлива от всякога, в очакване на появата на детето си. Журналистката с трепет очаква появата на първото си бебе. Телевизионната водеща е бременна в шестия месец и се надява пролетта да стане майка за първи път, а всичко да мине гледко и без проблеми.

Защото Миа Сантова е щастлива, но и много изплашена от бременността си. Припомняме, че тя беше бременна за първи път през 2013 година. Тогава, в седмия месец тя пометна и изгуби детето си. Днес водещата разкрива, че това е ужасен момент от живота й. Спомня си, че лошото се случило буквално за една нощ. Причината да абортира е внезапно появила се инфекция, която е предизвикала смъртта на плода й.

[caption id="attachment_434995" align="alignright" width="300"]Миа Сантова Миа Сантова още не може да забрави кошмара от загубата на предишното си бебче[/caption]

Миа Сантова не може да забрави трагедията и си припомня, че просто само за ден остаряла с десет години. Повече не иска да се повтаря подобна трагедия. Тя се надява само да си роди здраво детенце. Щастлива е, че приятеля й Станислав е непрекъснато до нея и е помогнал да преживее кошмара. Сега това вече е зад гърба и тя гледа напред, като желае повече от всичко през пролетта да стане майка на едно малко, сладко и здраво бебче.

В този сезон ще има бум и на още редица звездни бебета. Тогава Део и половинката му също ще станат родители за първи път.

Бебе ще има и поп фолк певицата Теодора. В момента тя е в Америка, където живее приятеля й от години. Амбициозната поп фолк дива обаче има намерение след като роди детето си да се върне в България, където я очакват много участия и куп нови проекти.

Пролетта ще става майка и актрисата Вили Марковска. Тогава ще се роди и дъщеричката на ко водещия на „Преди обед” и артист Сашо Кадиев. Вече се знае и как ще се казва първото му дете. То ще носи името на баба си, актрисата Катето Евро.