Андреа се разгневи на обидата на Владимир Кличко по адрес на Кобрата

Половината на Кубрат Пулев-Кобрата – Андреа отвърна подобаващо на нападките на Владимир Кличко.

Андреа е бясна от последното изказване на украинеца по адрес на Кобрата. Припомняме, че в интервю за украинското издание „Спорт Сегодня”, Владимир Кличко си позволи да нарече Кобрата „засранце”, което в превод означава „посерко”, „мърльо” или задни части. Очевидно на Кличко не му беше достатъчно, че обиди Кобрата преди около месец като го нарече „простак”.

[caption id="attachment_434919" align="alignright" width="300"]Андреа се разгневи на обидата на Владимир Кличко по адрес на Кобрата Андреа се разгневи на обидата на Владимир Кличко по адрес на Кобрата[/caption]

Кубрат Пулев някак си успя да преглътне грозните реплики по негов адрес и не ги направи на въпрос. За разлика от него обаче половинката му Андреа е бясна на Владимир Кличко. Тя избухна в социалните мрежи, че подобен тип държание е срам за човек, който е световен шампион. Нещо повече, Андреа е категорична, че Владимир Кличко е срам за този спорт. Певицата посочва, че очевидно украинецът не е наясно, че от всички народи, само българите са тези, които го възхваляват.

Към гневното си словоизлияние по адрес на Владимир Кличко, Андреа добави и колаж, на който украинецът е така, както майка го е родила, а зад него стои брат му Виталий Кличко, който също е без дрехи. Под колажа певицата добави и коментар, който гласи, че бисексуалният Владимир Кличко е изпълнен с ярост, тъй като опонентът му изкара всички кирливи ризи наяве. Тя отново посочва, че поведението на украинеца не пасва на световен шампион в мъжки спорт, какъвто е боксът, пише pik.bg.

Кубрат Пулев пък изрази задоволство от факта, че най-после е станало ясно за широката общественост кой от тях двамата е простакът. Той припомни, че когато е казал истината преди мача си с Кличко, както и след това, веднага са се намерили сънародници, които да го обвинят в невъзпитано поведение и какви ли не други грехове. Типично по мъжки Кобрата заяви, че не е обиден на Кличко, защото всеки има право на мнение, пише vsekiden.com.