Галя от Сатен за пръв път се появи пред камери след като умишлени се покри от прожекторитеГаля от Сатен призна, че славата я е съсипала

Галя от Сатен за дълго се покри от светлините на прожекторите. Бившата балерина на Слави с години упорито избягваше публичността и вниманието към нея и предпочиташе да стои в сянка. Едва сега танцьорката си позволи да говори открито за случилото се с нея, което я е тласнало към решението да се оттегли.

[caption id="attachment_434865" align="alignright" width="300"]Галя от Сатен днес Галя от Сатен днес[/caption]

Оказа се, че лидерката на балет Сатен не е успяла да понесе популярността, която я споходи набързо, благодарение на участието си в "Шоуто на Слави". Тази твърде бърза слава й се е отразила пагубно, изтъква и самата тя. Затова в един момент Галя от Сатен предпочела да слезе от сцената и да се концентрира над личния си живот и себе си.

Танцьорката не крие, че заради прекалено негативните емоции покрай известността, сцената днес не й липсва, научиха от hotarena.net. "Това е част от живота ми, но не искам повече да бъда популярна, това не ми понася", категорична е балерината. Която, след като напусна "Шоуто на Слави" се пробва да се изявява и като певица, но опитите й да покори родната музикална сцена бяха просто катастрофални.

Заради липсата й на какъвто и да е певчески талант. Припомняме ви, че Галя от Сатен дълго време беше част от "Шоуто на Слави" като ръководител на първия балет в предаването. След безуспешните опити за певческа кариера, танцьорката се покри и дори си роди дете.

В момента Галя се занимава отново с танци, но единствено и само като инструктор за желаещите да се научат да танцуват.