Диетата на Рут Колева със сигурност ошашави всичките й познати и фенове!

Екзотичната певица Рут Колева се вталява с насекоми. На ексцентричната диета певицата се е подложила по време на едномесечната си обиколка из страните от далечна Азия. Червенокосата поп певица обожава да пътува и да експериментира с местни ястия и диети за вталяване.

Рут Колева не се е лишила обаче от местните плодове и зеленчуци, които също влизали в диетата из чуждестранната й дестинация. Поп дивата посетила страните от Азия като Банкок, Тайланд, Виетнам и Камбоджа. Тя отслабвала с насекоми, които били местните деликатеси в тези страни. Рут Колева се похвали на страницата си във Фейсбук, че е опитала скакалци, ларви от насекоми и бръмбари.

[caption id="attachment_434855" align="alignright" width="300"]Рут Колева Рут Колева отслабвала като похапвала вкусни насекоми[/caption]

Тези екзотични деликатеси поп изпълнителката вкусила още първата вечер, след като се озовала в Банкок. Тя е на обиколка из азиатските страни с приятеля си Александър Несторов. Изпълнителката на „Близо” не скрива, че обича да пътува. Татуираната червенокоска, която имаше почти скандално участие в едно от реалите формати „Къртицата” затопли доста отношенията си с един от участниците Любо.

В приключенското шоу Рут Колева и баскетболиста се превърнаха официално в двойка и там тя заряза предишното си гадже Калоян. Той дори влезе в „Къртицата”, за да спаси връзката си, но нещата не се случиха. След като реалите формата свърши, приключи и връзката на певицата с баскетболиста.

Въпреки че забърква каши, чаровницата не изневерява на едно от любимите си хобита – да не спира да пътува. А певицата стартира с тази обиколка из екзотичните дестинации малко преди да настъпи новата 2015 година. Като не спира да качва снимки от екзотичните държави и от обиколките си из тях.