Иво Аръков притесни близките си със своето депресивно състояние!

Актьорът Иво Аръков е изпаднал в тотална депресия. Бившото гадже на Мика Стоичкова е унил, защото няма момиче до себе си. Явно той е бил наистина дълбоко хлътнал по щерката на Модерния ляв и непрекъснатите й снимки в социалната мрежа, че има нов и е много щастлива с него, здравата го удря в сърцето. След като излезе от ВИП Брадър, Иво буквално се е затворил в себе си. Той почти не излизал от дома си и ходел само на работа, без да се забавлява.

[caption id="attachment_434834" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Състоянието на Иво Аръков притесни близките му, той е в депресия[/caption]

Желанието на 26-годишния актьор било да срещне нормално момиче, което да го обича заради него самия, а не за да гони слава и да иска пари на негов гръб. Наскоро се завъртя клюката, че по нощните клубове той купонясваше с един от съквартирантите - Тачо на Жени Калканджиева. Но след като вечния гуляйджия се загаджи с Дани, мъжа на Шестата по хубост буквално отсвирил авера си по чашки. А и Иво Аръков му омръзнало от празноглавки, които търсели само имидж и мечтаели да се докопат до хонорара му, който младока взе от участието си в къщата на Големия Брат.

Според актьора всички мацки, които срещал по нощните клубове били твърде елементарни и изобщо не успявали да го впечатлят, нито да разбудят любопитството му. Затова Иво Аръков ставал все по-тъжен и изпаднал в тежка параноя, твърди близък до артиста.

Дните и нощите минавали така равни и сиви, че Иво буквално се взривявал от самотата, която го налегнала. Той наистина си сложил брикети на зъбите си, само дни след като вече не беше част от съквартирантите в шоуто. Причината била, че чул подигравателния коментар на скандалния Пацо. Същият, който преди това също участваше в едно от изданията на риалити формата подхвърлил саркастично, че зъбите на актьора са много криви и заради това той няма да си намери момиче.

Забележката жегнала жестоко Иво Аръков, както си призна той в едно интервю за лъскаво модно издание. Първата работа, която свършил буквално след като излезе от Къщата било да намери клиника и да си сложи брикети на зъбите си. Но с тях и без тях той бившият на щерката на Ицо Стоичков бил невероятно сам и нещастен. Все пак решил в скоро време отново да поднови посещенията си в нощните заведения с надеждата да срещне момичето, което наистина да го направи щастлив.