Тодор Попов се чувства омерзен от слуховете по адрес на Татяна СтояноваТатяна Стоянова е била любовница на кмета на Пазарджик, шушукат местните

Кметът на Пазарджик Тодор Попов отказа да коментира връзката си с Татяна Стоянова. Както знаете, в последните дни в медийното пространство се появиха слухове, че градоначалникът е имал любовна връзка с шефката на кабинета си. Слухове, които самият Попов отказа да потвърди или да отхвърли.

[caption id="attachment_434803" align="alignleft" width="300"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

По време на пресконференцията си днес кметът заяви само, че се чувства омерзен от всичко, което се изписа по адрес на убитата му пи арка в дните след убийството й. "Татяна ще се обърне в гроба, ако знае какви гадости се пишат за нея", категоричен е градоначалникът. Той сподели, че също е отвратен заради приказките за любовна връзка между двамата - нещо, за което в Пазарджик се говори от години, научиха от vsekiden.com. Попов сподели още, че за последен път коментира разстрела на служителката си и от сега нататък повече не желае да коментира темата.

Припомняме ви, че Татяна Стоянова беше разстреляна миналия понеделник пред дома си в Пазарджик. Неизвестният убиец я е причакал да слезе от джипа си и е стрелял от упор в нея. Още първият куршум - в челото на младата жена, се е оказал смъртоносен, но въпреки това нападателят продължил да стреля в сърцето и стомаха й. В тялото на жертвата са открити общо пет куршума.

Разследващите работят по няколко възможни версии като не изключват възможността зад убийството да стоят лични мотиви. Не е изключено обаче Татяна Стоянова да е била застреляна и заради работата си в общината в Пазарджик, тъй като е осуетила сделки за много пари.

Самоличността на убиеца все още не е установена.