Софи Маринова изпадна в тежка депресия след загубата на детето сиСофи Маринова не иска да контактува с никого заради драмата

Софи Маринова изпадна в тежка депресия след загубата на бебето си. Ромската перла се е затворила в дома си и отказва да контактува с когото и да било. Единствено пред най-близките си певицата помолила да бъде оставена на мира, за да може да се справи с драмата си на спокойствие.

[caption id="attachment_434796" align="alignleft" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова[/caption]

Звездата дори отказала да разкрие подробности кога е направила аборта, тъй като отишла в клиниката съвсем сама, научиха от vsekiden.com. Изпълнителката не спирала да се обвинява за развоя на събитията, тъй като твърде рано разкрила новината, че ще става майка. Според суеверната Софка това е привлякло негативната енергия на хора, които й завиждат и те са урочасали нея и бебето.

Припомняме ви, че в края на миналата година Софи Маринова разкри, че е бременна за втори път. Малко след това обаче се оказа, че бременността й е извънматочна и певицата трябва да направи аборт, ако иска самата тя да оживее. Медиците са категорични, че ако звездата беше решила да рискува и да износи бебето, резултатът можеше да се окаже фатален и за плода, и за нея.

Заради това няколко дена след страшната новина изпълнителката отишла в клиниката и направила аборт, макар това да й струвало много. Тя не крие, че все още не може да се съвземе от случилото се и горчиво съжалява, че не е изчакала да минат четири месеца преди да разпространи новината, както е по традиция.

Певицата отказва да разкрие и самоличността на бащата, като според повечето нейни приятели, той е един от аверите на Фики Стораро, с когото Софка е имала забежка за една нощ.