От заклет алкохолик станах мъж за пример

Гласувайте за статията

Моите сериозни проблеми с алкохола станаха причина всички да ми казват, че съм станал алкохолик

alkoh

От заклет алкохолик станах мъж за пример

Аз обичах да си пийвам, но чак да съм алкохолик – не мисля. Всеки човек има проблеми, които му се струват нерешими, но това не трябва да става повод да ги решаваме по най-трудния начин – с алкохол. Аз си пийвах всяка вечер. Пийвах си с повод и без повод. Започнах да злоупотребявам с алкохола, когато имахме един спор с брат ми за едни имоти и това ме накара да пия, защото се чувствах предаден.

Жена ми много се ядосваше, но слава Богу намерих сила да започна да отказвам алкохола. Не ми беше приятно да ме наричат алкохолик. Не заради мен, а заради децата и семейството ми. Който и да питате, все ще ви каже, че съм трудолюбив човек, на който може да се разчита. Аз не искам да ме помнят като алкохолик. Затова започнах да отказвам алкохола. Вече три месеца не съм пи нищо. За да се оправя взимам капките Алкофитал, които са билково средство за отказване от алкохола. Капките Алкофитал помагат да се намали честотата и приема на алкохол. Аз съм доволен от тяхното действие, защото те ми помогнаха в момент, в който си мислех, че няма да се получи пак отказването на алкохола и ще си остана алкохолик. Ще продължа да ги взимам, докато не се оправя съвсем.

Борис Асенов от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар