Росица Новева беше позорно изгонена от гроба на богаташаРосица Новева удари дъното след смъртта на богатия си любовник

Росица Новева удари дъното след смъртта на Иван Зографски. Скандалната старлетка, която беше неотлъчно до престарелия милиардер в последните години от живота му, мизерства след като той си отиде от този свят през 2007 година.

[caption id="attachment_434789" align="alignleft" width="300"]Росица Новева Росица Новева[/caption]

Скандалната Новева, която освен връзката си с богаташа, се изложи жестоко и с пиянските си прояви, не успя да се докопа до наследството на Зографски, въпреки, че имаше такива намерения. Цялата му фамилия обаче се изправи срещу нея и в крайна сметка Новева успя да намаже след смъртта на любовника си единствено с няколко бални рокли, който той приживе й беше купил, една екскурзия в Китай, отново подарък от него, и курс по английски език.

Двамата синове на Зографски - Илия, който държи хотел в Испания, и Кирил, който се грижи за столичния Кемпински, направили всичко възможно скандалната пиянка Роси да не получи абсолютно нищо. Двамата дори я натирили позорно от гроба на баща си в Берлин, където Росица Новева беше преди няколко дена. Тя обаче не беше допусната до гробницата на любовника си, а големият му син - Кирил, в телефонен разговор й обяснил повече да не се опитва да ги занимава с персоната си.

Това докарало Росица Новева до истерия, която старлетката демонстрирала в хотела на фамилията в немската столица, от където се надявала да си изпроси нещо. И от където също била натирена като мръсно коте.

В момента Новева е принудена да живее заедно с най-обикновен тираджия и да забрави за луксозния начин на живот, който 99-годишният Иван Зографски й беше осигурил, припомнят от vsekiden.com.