Кали е възмутена от родния си баща

Фолк певицата Кали изплака личната си драма.

Тя сподели, че все още не може да преглътне горчивият хап, който й бил поднесен от родния й баща. Той я ограбил и в материален и в нематериален план.

Кали споделя, че покойният й баща ощетил и двете с майка й. Родителите й били вдигнали триетажна къща със сутерен. След смъртта на баща й обаче бившето семейно жилище останало в ръцете на друг наследник. Кали уточнява, че всеки един от трите етажа, е с площ от 100 кв.м. Певицата изплака, че при все че огромната къща е вдигната с парите на баба й и дядо й по майчина линия, тя не е получила нищо от този имот.

[caption id="attachment_434744" align="alignright" width="300"]Кали е възмутена от родния си баща Кали е възмутена от родния си баща[/caption]

Кали обаче подчертава, че това не е най-голямата драма в живота й, а фактът, че родният й баща не й е бил родител, пише „Слава”. Бащата на Кали издъхнал от тежка форма на левкемия. Певицата си спомня, че на погребението му отишли само двама души – тя и първородният му син. Кали е възмутена от това, че другият му син, на който завещал целия си имот дори не си направил труда да присъства на траурната церемония, пише pik.bg.

И докато в семейството на Кали драмите се редят една след друга, то нейната колежка Теодора е на върха на щастието. Певицата съобщи, че е в очакване на първата си рожба. Тя е вече в шестия месец и се очаква да роди в началото на пролетта, отбелязва Lifestyle.bg. Брюнетката е в Щатите при приятеля си Иво, който живее там от доста време. Той е в основата на честите пътувания на бургазлийката зад Океана напоследък.

За радост на феновете си, Теодора е категорична, че няма намерения да изоставя кариерата си и след като роди отново ще се върне в България. Тя дори прави планове да запише няколко нови песни, пише Блиц.