Емануела ляга под ножа само няколко дни след раждането

Фолк певицата Емануела показа наследника на Диневи.

От снимката се вижда, че новороденият син на Емануела й е одрал кожата. За разлика от мнозина от колежките й, тя показва лицето на бебчето без никакви притеснения.

Вторият син на брюнетката, който носи името на баща си – Димитър, се появи на бял свят на 11 януари, а на изписването на мъника присъстваха доста медии.

[caption id="attachment_434734" align="alignright" width="300"]Емануела ляга под ножа само няколко дни след раждането Емануела ляга под ножа само няколко дни след раждането[/caption]

Емануела е една от малцината, които не изтъргуваха снимките на наследника си и не го показаха само на една медия срещу солидна сума, както практикуват голяма част от известните личности. А и милионерският син Димитър Динев, който е баща на бебока, в никакъв случай не би й позволил подобна волност.

Фамилията Диневи разполагат с достатъчно финансови средства, за да падат толкова ниско. Вероятно това е и причината, поради която Емануела показа Димитър-джуниър без никакви пазарлъци. Появиха се твърдения, че Димитър Динев не е присъствал на изписването. По-късно стана ясно, че това е поредната измислица на някои от жълтите медии. Милионерският син бе плътно до половинката си в деня на изписването на наследника му, въпреки натиска, който упражниха родителите му, които не желаят да се сродяват с певицата, уплашени за благосъстоянието си.

Броени дни след появата на втория й наследник стана ясно, че Емануела отново възнамерява да легне под ножа. Изпълнителката иска да бъде скрит огромния белег, който има на корема си. Припомняме, че раждането на Димитър-джуниър бе доста тежко и се наложи последваща операция. Освен, че се наложи да й бъде направено секцио, медицинския екип трябваше да махне и хернията, която й се бе образувала към края на бременността. Близки до Емануела разкриват, че след края на тричасовата операция имала много силни болки и допълват, че разреза й е почти по цялото протежение на корема.

Предвид професията й, пластичната операция за прикриване на белезите е повече от наложителна, пише vsekiden.com.