Галя Христова категорично отряза офертата на Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов получи неочакван удар от Галя от „Сатен”.

Тя категорично отхвърли поканата на Слави Трифонов да вземе участие в големия концерт, който ще се проведе в зала „Арена Армеец”.

Бившата балерина на Слави Трифонов твърди, че момичето от „Сатен” винаги ще е неразделна част от нея и ще живее вечно във времето и в живота й. Към днешна дата Галя Христова се изявява в ролята на дизайнер и хореограф. Има собствен моден бранд, който развива през последните няколко години.

[caption id="attachment_434730" align="alignright" width="300"]Галя Христова категорично отряза офертата на Слави Трифонов Галя Христова категорично отряза офертата на Слави Трифонов[/caption]

Бившата балерина на Слави Трифонов признава, че сцената не й липсва по никакъв начин. Тя споделя чистосърдечно, че славата, която я е споходила покрай изявите й в „Шоуто на Слави” й е дошла в повече. Именно това е и една от причините, поради които не е искала отново да напомня за себе си, ставайки част от нови тв проекти. Галя Христова категорично е отхвърлила офертата на Слави Трифонов за концерта по случай 20-та годишнина на „Ку-ку бенд”.

За разлика от голяма част от колегите й, които някога са работили за Слави Трифонов Галя няма да вземе участие в грандиозната изява в зала „Арена Армеец”, която е планирана за тази пролет.

Това не е единственият удар, който Слави Трифонов понася напоследък. Тези дни някои медии писаха, че бившата изгора на шоумена – Мартина Огнянова му, готви подло отмъщение. Балерината възнамерява да му вземе момичетата от балет „Магаданс” под носа.

Според информация от вътрешен източник от екипа на Слави Трифонов, редиците на балета напуска Станислава Лефтерова с още няколко от балерините. На този етап от балет „Магаданс” остават половинката на Гъмзата – Юлияна и Нели Желева. Именно поради оредяването на редиците на балета, Слави Трифонов обяви конкурс за набирането на нови кадри. Запознати твърдят, че шоуменът ще избере 2-3 момичета от конкурса, а не само едно, пише pik.bg.