Алисия се превърна в детегледачка на хлапетата на Христина Витанова!

Христина Витанова използва яко приятелката си поп фолк дивата Алисия. Бившата на Благо Георгиев често оставя децата си и отива на среднощни веселби, а половинката на Ники Михайлов е използвана за детегледачка. И то безплатна.

Тази пикантна клюка все по-упорито обикаля хайлайф средите.

Христина и Алисия са стари приятелки. Децата на двете бяха щракнати в апартамента на Алисия, останал й след раздялата с Валери Божинов. В жилището на дружката си Алисия палавата бивша гимнастичка оставяла често наследниците на играча от руския тим „Амкар Перм”, за да отиде да разпусне с приятели по нощните клубове, се твърди в упоритата клюка

[caption id="attachment_434715" align="alignright" width="300"]Алисия Докато Христина купонясва, Алисия бави децата й вкъщи[/caption]

Особено след като бившия й здравата забива с новия си трофей, ученичката Куини-Алис, Христина буквално била неудържима.

Заради яростта и злобата, че Благой вече се е ориентирал категорично към младия модел и пърха с него по света, като си осигурява екзотични ваканции с нея, Христина по-често буквално зарязвала малките си деца Йоана и Давид и отивала също да купонясва до ранни зори, се върти все по-упоритата клюка. На кадрото толкова ясно прозирало, че Алисия била привързана към децата на Благо и Хриси, че дори позволявала на малкото момиченце да влиза в обувките й и да се гизди с най-новите й тоалети.

Няма обаче категорично потвърждение, че поп фолк дивата Алисия се съгласява непрекъснато да гледа децата на палавницата. Не е ясно и дали кадрите не са щракнати при поредното гостуване на Христина Витанова в дома на половинката на Ники Михайлов. Не е тайна, че след като Ники отиде да пази вратата на турския тим, Алисия разкъсва времето си между участията си у нас и гостуване в дома на любимия си в съседната страна. Затова фотото просто може да разкрива едно от поредните гостувания на две добри приятелки, които успяват да се видят винаги, когато са на едно и също място и нямат ангажименти. При които близки срещи, разбира се водят и своите деца.