Николета Лозанова за пореден път стана за резил с навика си да копира звездите!

Меракът на Николета Лозанова да се превърне в модна икона е известен и става вече смешен. Защото Николета Лозанова е известна с гафовете си и то не само в тази насока. Хвалбите на половинката на футболиста Валери Божинов минават границите на търпимото. Плеймейтката се е взела толкова на сериозно, че не спира да се сравнява с холивудски звезди, като ги копира и представя техния стил на обличане и начин на поведение само за свой патент.

[caption id="attachment_434699" align="alignright" width="225"]Николета Лозанова Николета Лозанова се съдра да копира, вече я взеха на подбив[/caption]

Водещата на „Папараци” всячески се стреми да се накичи и с титлата „моден гуру” на родния небосклон. Оказа се, че много от нещата, за които твърди, че е била първооткривателка и изобщо това са само нейните идеи, са вятър и мъгла. Нито пък нейните хрумвания са наистина само нейни. Поредната издънка на Николета Лозанова е превъплъщението й в провокативната Ким Кардашиян. В последните си фотосесии Николета копира точно нейния стил.

Плеймейтката обаче не е престанала да тръби, че начина на обличане и съчетаване на аксесоарите си е само неин, тя го е измислила, наложила и затова е модната икона у нас.Но измамата лъсна. А и отдавна се знае, че Николета Лозанова е почитателка на скандалната звезда. Манекенката страшно много следи и почита участничката в реалите предаването, след което Ким Кардашиян буквално изгря на небосклона в Холивуд. А родната ни моделка не спира и не спира да копира не само стила й на обличане, но и маниера й на поведение и държане.

„Срамота! Направо е смешна с тези напъни. Не чувства ли, че вече се излага”, не спират да съскат зад гърба й зложелатели. Гафовете й са повод за смях и подигравки и от много потребители на социалните мрежи, които директно посочват кой преди Николета е „открил” това или онова модно течение или щрих в оборотната индустрия.