Ако искате да се самоубивате бавно, станете алкохолик!

Гласувайте за статията

Пише ви съпругата на един човек, алкохолик,който имаше сериозни проблеми с алкохола

bolest

Ако искате да се самоубивате бавно, станете алкохолик!

Сега единствените проблеми, които съпругът ми има, са здравословни. Вече не пие, не употребява алкохол, но за годините, през които е гуляйствал, успя да си съсипе почти напълно здравето. Да, сега вече не пие, но е малко късно за него. Затова пиша това писмо с идеята да стигне до повече хора, които имат близки алкохолици, или такива, дето злоупотребяват с алкохола. Моят съпруг успя да спре да пие поради две причини – страх от смъртта и употреба на билковите капки Алкофитал. Капките Алкофитал започна да ги взима, когато разбра, че здравето на черния му дроб е сериозно увредено. Радвам се, че страхът от усложнения го стресна малко и той прояви достатъчно воля и инат да спре да употребява алкохол.

Капките Алкофитал той започна да ги употребява по препоръката на психоложката, която посещаваше в началото, когато започна да отказва да пие алкохол. Сега е доста по-добре, но аз съжалявам, че малко късно се случи това и не успяхме по-дълго време да запазим здравето му. А можеше да е по-различно. Затова казвам на повечето хора, с които общувам – колеги, приятели и т.н., че ако човек иска да се самоубие бавно, то той трябва да стане алкохолик. Благодарна съм на психоложката Йорданова и на капките Алкофитал, че попречиха това да се случи с моя съпруг.

Мирослава Димитрова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар