Зависимостта ми към алкохола изчезна след употреба на капките Алкофитал

Гласувайте за статията

Аз имах лош опит с алкохола, който ми струваше доста скъпо

alcohol-abuse

Зависимостта ми към алкохола изчезна след употреба на капките Алкофитал

Преди около две години, заради това че бях пиян, аз бях блъснат от кола. вината беше моя. Слава Богу, че улицата е леко разбита, а и има завои, та жената караше бавно. Дълго след това тя не можеше да се оправи, за което аз много съжалявам, че ѝ го причиних. От това ми е най-зле. Аз да бях пострадал само – Ок, но друг да страда, че и невинен на всичкото отгоре – не мога да го разбера, нито да го понеса. Ето това му е лошото на алкохола – че вреди и на другите, не само на мен.

След тази случка осъзнах, че не бива повече да пия. Не бива да причинявам болка на хората, да ги разочаровам, да си съсипвам здравето. Започнах да правя всичко възможно, за да откажа алкохола. Започнах да си стоя повече вкъщи, да не излизам, да не се събирам със старите приятели. Зададох си време, през което трябва да съм се справил. Все пак аз не бях някакъв пропаднал алкохолик, аз просто имах проблеми с алкохола.

Много добре ми подействаха капките Алкофитал. Те са с точно такова действие, каквото на мен ми беше необходимо. сега вече не съм чак толкова зле, колкото преди. Алкохолът не ми липсва и приемам живота си много по-отговорно.

Р. Йовчев от Враца

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар