Константин е категоричен, че развода му с Надя е плод на измислици

Фолк певецът Константин побесня.

Повод за изригването му станаха твърденията, че не спира да изневерява на красивата си половинка Надя и едва ли не семейството е на ръба на развода.

Константин посочва, че за огромно съжаление непрестанните спекулации свързани с него и семейството му, са се превърнали в част от ежедневието. Той обаче не може да остане безразличен към писания, които твърдят, че с Надето се развеждат, защото й изневерява.

[caption id="attachment_434647" align="alignright" width="300"]Константин е категоричен, че развода му с Надя е плод на измислици Константин е категоричен, че развода му с Надя е плод на измислици[/caption]

Константин недоумява защо мнозина не вярват, че човек може наистина да бъде щастлив. Сякаш обществото е устроено така, че когато види някой, че е доволен и се усмихва, си казва, че нищо не е такова, каквото изглежда. Вероятно в този ред на мисли много хора смятат, че Коцето лъже и двамата с Надя далеч не живеят толкоз добре, колкото демонстрират. Изпълнителят обаче е категоричен, че обича половинката си с цялото си сърце и разводът е поредната измислица по негов адрес, отбелязва списание „Блясък”.

За щастие в личния свят на Надя и Константин клюките и мрачните помисли са далеч. Той и половинката му вярват в това, че човек трябва да бъде отдаден само на положителни мисли, за да може да предизвика съдбата да му поднася само хубави неща. Двамата са убедени, че когато искаме да причиним лошо на даден човек, то същата тази отрицателна енергия се връща към нас.

Известната светска двойка не пропуска да благодари на Господ за това, че са здрави и имат на разположение всичко, от което се нуждаят. Константин и Надя възнамеряват и занапред да продължат живота си, без да допуснат да бъдат завладени от негативизма на заобикалящия ги свят.

Междувременно стана ясно, че между звездите на музикална компания „Пайнер” се е завихрила много ожесточена война за годишните музикални награди. Изпълнителите не спират да кръстосват шпаги помежду си, пише pik.bg.