Калина Крумова мизерства, след като политическите й амбиции не сполучихаКалина Крумова се натиска да става пак водеща

Калина Крумова се оказа в задънена улица. Бившата журналистка потвърди правилото, че от два стола се пада най-лесно на земята след като не успя да се реализира в политиката и журналистиката, както се опитваше. Бившата народна представителка от Атака, а в последствие и от България без цензура е без работа и е готова на всичко, за да се уреди отново като водеща в някоя от водещите ни медии.

[caption id="attachment_434577" align="alignleft" width="300"]Калина Крумова Калина Крумова[/caption]

Самата брюнетка не крие, че мечтата й е да води пак сутрешен блок, с каквото се занимаваше до март 2013 година. Засега обаче желанията й изглеждат напълно неосъществими. Никоя телевизия не иска да привлече Калина Крумова в редиците си, след като напористата журналистка показа, че за нея няма никакви скрупули, когато става въпрос за пари. Както знаете, Калинка беше депутатка от Атака и дългогодишна водеща в телевизията на медията - СКАТ.

След като прекара цели 13 години там, репортерката взе, че се извъртя, повлияна от уж голямото влияние на Николай Бареков сред хората и се натисна да стане част от България без цензура. Усилията й сполучиха от репортерката успя да се намърда в Народното събрание благодарение на квотата на Бареков. Това обаче не й се видя достатъчно и Крумова реши, че е дошъл моментът да прави свое собствено движение - Евромайки. С което, евентуално, на по-късен етап, да се пробва да щурмува Парламента, вече като лидер на своя собствена партия, предават от hotarena.net.

До тогава обаче има твърде много време, а в момента Калина Крумова е изправена пред доста мизерно съществуване, предвид факта, че няма никаква работа. И съответно никакви сигурни доходи. Брюнетката все още я кара на спестяванията си от времето, през което беше в Парламента. Те обаче ще й стигнат за не повече от още някой друг месец, издават я нейни близки.